K1 i Boks

Nate Diaz poručio Jakeu Paulu: ‘Boksaš samo s hrvačima, uništili bi te u pravoj borbi‘

Nate Diaz

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
UFC-ova zvijezda ne slaže se s komentarima Bena Askrena po pitanju Paulovih boksačkih vještina

Čini se kako Nate Diaz i Jake Paul nastavljaju s online prepucavanjima. UFC-ov borac nikako ne podnosi YouTubera i ne vidi ga kao neko relevantno ime u svijetu boksa, kao niti ostatak svijeta između ostalog.

Ipak, Ben Askren jedna je od iznimki, a jučer ste već imali prilike čitati kako Ben tvrdi da je Jake Paul možda uistinu dobar boksač. Nate Diaz također je pročitao tu Askrenovu izjavu, ali nažalost, ne na našem portalu, nego na BJPenn.com-u. Nate je na njihovoj stranici, putem Twittera ostavio komentar u kojemu je napisao kako Askrenova izjava dolazi od strane umirovljenog hrvača koji se ne zna boriti ili boksati.

''Ti imaš šest puta više poraza nego Ben Askren. Probajmo to procesuirati'', uzvratio je Jake Paul u replyu na Diazov komentar.

Očekivano, Nate Diaz nije naročito impresioniran niti Askrenom, a još manje Jakeovim ostvarenjima. Tako Nate nije ostao dužan te je jasno poručio YouTuberu što misli o njemu i Askrenu.

''On je sranje, Jake. Tebe bi uništili u pravoj borbi, ne znaš se boriti. Boksaš samo s hrvačima. Probajmo to procesuirati.''

Činjenica je kako su Tyron Woodley i Ben Askren, MMA borci koje je Paul porazio, prvenstveno vrhunski hrvači, a njihove boksačke vještine nisu njihov forte. Međutim, radi se o dvojici renomiranih MMA boraca koji su prošli nebrojeno puno boksačkih treninga i definitivno su trebali savladati momka koji se time bavi nekoliko godina te je neizmjerno manje iskusan.

Ipak, to se nije dogodilo. Askren je nokautiran, a Woodley je izgubio podijeljenom sudačkom odlukom. Možda upravo Nate Diaz bude borac koji će obraniti čast MMA boraca. Naime, Nateu je trenutno preostala jedna borba prema ugovoru s UFC-om i nakon toga je slobodan na tržištu. Jake Paul s druge strane, 18. prosinca boksat će protiv Tommyja Furyja, a uspije li Paul ponovno pobijediti, ''hype'' će biti još veći. Prava prilika da Diaz iskoristi svoj status, a i Jake bi konačno dobio pravi test svojih mogućnosti.

Ipak, to je samo jedna od bezbroj mogućih situacija, a Diaz prije svega treba odraditi svoj posljednji meč prema trenutnom ugovoru s najjačom MMA promocijom.

Linker
26. travanj 2024 23:27