K1 i Boks

Ngannou opleo po Furyju: ‘Imaš šanse jedino u ringu, van njega od**bi od mene ako misliš pričati sr***‘

Francis Ngannou

 FAYEZ NURELDINE Afp
Tvrdi da je Fury jedno veliko ‘ništa‘ kad stane ispred njega

Francis Ngannou bio je jedan od dva glavna aktera na press konferenciji uoči njegove borbe u petak s Anthonyjem Joshuom, a baš i nije štedio one oko sebe. Najveću porciju dobio je Tyson Fury.

Nakon što je izgubio kontroverznom podijeljenom odlukom od "Kralja Cigana" prošle godine, Ngannou se smijao tvrdeći da je dobio borbu prije nego što je pričao o potencijalnom revanšu.

"Stvarno namjeravam ostvariti puno velikih pobjeda poput ove, jednu nad Furyjem, još jednu nad njim jer sam prvu borbu pobijedio, tako ću i drugu", rekao je 37-godišnjak.

Između Ngannouovih komentara na mikrofon, kamera je skrenula prema Furyju koji je odgovorio istom mjerom, iako nije bilo jasno čuti što 35-godišnjak govori svom bivšem protivniku. Ngannou je nastavio:

"Opet blebeće o tome, a ja ću pomesti ring s tobom", kazao je, a zatim ga upozorio da je on jedno veliko "ništa" kad stane ispred njega:

"Imaš šanse jedino u ringu, van njega od**bi od mene ako misliš pričati sr**a. Ako poludim, loše ćeš se provesti", odlučno je tvrdio "Predator".

Ako želi dobiti priliku za revanš, prvo mora pobijediti Joshuu, a onda i navijati za Furyja da pobijedi Usyka. Bit ćemo pametniji sredinom svibnja...

Linker
27. travanj 2024 13:41