K1 i Boks

Oleksandr Usyk: ‘Joshuu se nikad ne smije otpisati, bit će drugačiji boksač u revanšu‘

Oleksandr Usyk 

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Svakako je rekao da ga namjerava završiti ovog puta

Za samo nekoliko sati počinje najveća boksačka priredba ove godine. Predvodi ju veliki revanš između Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue, a nastupat će i naš Filip Hrgović protiv opasnog Kineza Zhileia Zhanga.

Sve oči svijeta uprte su vjerojatno najiščekivaniji revanš ove godine gdje će Anthony Joshua pokušati u svoje vlasništvo vratiti pojaseve koje mu je prošle godine oduzeo Oleksandr Usyk. Također, bit će mu ovo prvi meč pod vodstvom novog trenera Roberta Garcie tako da će svakako biti zanimljivo pratiti što će se tu događati.

Povodom večerašnjeg meča oglasio se i Oleksandr Usyk:

‘‘Joshua je vrlo jak tip i boksač, njega se nikada ne smije otpisati. U ovom revanšu će sigurno biti drugačiji, drugačije će se i pripremiti. To ću učiniti i ja. Prvi meč protiv njega je pokazao da mogu boksati u teškoj kategoriji i pobijediti, a u istom duhu ću i nastaviti. Boksat ću i pobijediti, pokazat ću kvalitetan boks.‘‘

Nezgodni kontaš Usyk istaknuo je kako mu je trebalo još samo pola minute u zadnjoj rundi da završi Joshuu, koji je u svojoj karijeri već nekoliko puta bio u nokdaunu. No, Usyk ga niti jednom nije bacio na pod, a rekao je da će to definitivno učiniti večeras.

Večerašnja boksačka priredba počinje u 19:00, dok se Hrgovićev meč očekuje oko 22:00. To bi značilo da će Usyk i Joshua u ring vjerojatno ući oko 23:00.

Linker
28. travanj 2024 17:59