K1 i Boks

Ostalo je još nekoliko sati: Evo gdje i kada možete pogledati meč između Furyja i Chisore

Tyson Fury and Derek Chisora  

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
Čeka nas još jedna sjajna boksačka večer

Tyson Fury i Derek Chisora sastaju se po treći put u karijeri, no s obzirom na to da je u prva dva ogleda slavio ‘Kralj Cigana‘, neki će se zapitati ima li smisla održavati i treću borbu. No, kako bilo, Chisora je pobjedom nad Kubratom Pulevim vjerojatno upisao svoju najveću pobjedu u karijeri, pobjedu koja ga je progurala do mjesta izazivača. Ne zaboravimo ipak činjenicu da je Derek Chisora već godinama u top 10 teškaša svijeta, te da je gubio samo od elite.

Ovaj meč moći ćete pratiti na SportKlub 1 programu od 19h, a komentatori će biti Ozren Radavić i naš proslavljeni boksač Hrvoje Sep. Prijenos uživo također ćete moći gledati na ESPN+ platformi čija mjesečna pretplata košta $9.99. Čitava priredba započinje u 17.00h po našem vremenu, a ‘main card‘ starta u 19.00h. Ako sve bude išlo po planu, Tyson Fury i Derek Chisora trebali bi se u ringu naći između 21.30h-22.00h. Ovo je zaista odličan termin s obzirom na to da smo već navikli da se svi veći borilački eventu uglavnom odvijaju preko noći.

Na priredbi ćemo također imati priliku vidjeti i sjajnu sunaslovnu borbu. Daniel Dubois će braniti svoj ‘regularni‘ WBA pojas protiv Kevina Lerena, inače 23. rangiranog boksača prema BoxRec ljestvici. Lerena je svoju najveću pobjedu upisao prije manje od dva mjeseca protiv Mariusza Wacha, dok je Dubois u ringu posljednji put bio u lipnju (6. mjesec), kada je osvojio pojas protiv Trevora Bryana.

U slučaju pobjede, Daniel Dubois će još više učvrstiti svoju poziciju za napad na WBA pojas koji drži Oleksandr Usyk, što će našem Filipu Hrgoviću dodatno poremetiti planove.

Linker
20. travanj 2024 05:50