K1 i Boks

Plazibat poslao poruku Verhoevenu: ‘Bolje ti je da se pojaviš na turniru, inače ću te pratiti kao luđak!‘

Antonio Plazibat

 ANTE CIZMIC Cropix
Potvrđeno je da će najbolji hrvatski kickboksač sudjelovati na turniru osmorice

Dobar dio ove godine u kickboksačkim krugovima pričalo se o velikom Gloryjevom Grand Prixu u teškoj kategoriji. Radi se o turniru osmorice najboljih Gloryjevih teškaša, a turnir je najavljivan za kraj ove kalendarske godine.

Već neko vrijeme jasno je da turnir neće biti održan tijekom 2023. godine, ali Glory nije odustao od Grand Prixa. Plan je da se turnir održi tijekom iduće godine, a došla sjajna vijest vezana za taj turnir.

Najbolji hrvatski kickboksač, Antonio Plazibat, dobio je pozivnicu, takozvani "wildcard" za Gloryjev turnir osmorice. Plazibat se trenutno oporavlja od teškog prijeloma ruke koji je zadobio u šestom mjesecu ove godine kada je izgubio od Tariqa Osara u meču za privremenog prvaka teške kategorije i nakon toga nije mogao tražiti novu priliku za plasman na turnir, jer se oporavlja od ozljede.

Srećom, čelnici Gloryja prepoznali su sve ono što je Plazibat radio posljednjih par godina, sav trud i odlične rezultate i zato je nagrađen pozivnicom.

Naravno, ako ste slučajno i posumnjali, odmah je počeo prozivati svog "najboljeg prijatelja" Rica Verhoevena:

"Rico, dođi na ovaj turnir jer ako se ne pojaviš, pratit ću te kao luđak. Isto kao slučaj Shannona Briggsa i Klička, samo još gore. Bit ću najbolji paparazzi (smijeh)!"

Dugo smo čekali ovaj meč, a mogućnost da se napokon i dogodi sve je veća. Naravno, prvo Verhoeven treba dobiti pozivnicu, a zatim čekamo da ples kuglica odradi svoje.

Linker
23. travanj 2024 23:05