K1 i Boks

‘Počelo je s nekoliko pića, a onda su me pozvali...‘ De La Hoya se ispričao zbog komentatorskog nastupa

Oscar De La Hoya
 KEVORK DJANSEZIAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Bivši svjetski prvak odlučio je objasniti kako je došlo do ponašanja koje su mnogi osudili

Ponašanje Oscara De La Hoye bilo je jedna od glavnih tema nakon prošlog vikenda održane Triller Fight Club priredbe. Mnogi koji su pratili ovaj borilački događaj ostali su neugodno iznenađeni komentiranjem bivšeg svjetskog prvaka koji je svoj zadatak odradio vrlo neprofesionalno.

Oscar je, podsjetimo, tijekom prijenosa često vikao u mikrofon, koristio je i neprimjerene izraze, a ne trenutke je i izgledao izbezumljeno.

O njegovom ponašanju svoje su mišljenje iznijela i neka slavna imena iz borilačkog svijeta, a sada se zbog cijele situacije s isprikom oglasio i sam De La Hoya.

"Bio sam u zvjerskom modu već nekakvih šest tjedana, zar ne? I malo sam se previše unio u to. Znate kako to ide, počeo sam s nekoliko pića, a onda su mi rekli: 'Pa zašto ne ideš komentirati?' Moja reakcija je bila, 'O, čovječe! OK. OK.' Malo sam se zanio i zbog toga se ispričavam. No, sve je u redu. Ponovno sam u zvjerskom modu i spreman sam za akciju. Kao što znate, već neko vrijeme objavljujem fotografije i videe s treninga, a s time namjeravam i nastaviti", rekao je De La Hoya u DAZN Boxing Showu.

De La Hoya je, podsjetimo, nedavno najavio povratak u boksački ring. Kao datum se spominje 3. srpnja, njegov protivnik još uvijek nije potvrđen, ali se očekuje da ćemo taj meč gledati pod okriljem sve popularnijeg Triller Fight Cluba.

Linker
26. travanj 2024 21:03