K1 i Boks

Pojavila se fotografija 17-godišnjeg Tysona Furyja, fanovi u šoku: ‘Izgleda kao potpuno druga osoba!‘

Tyson Fury

 ZAC GOODWIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Zac Goodwin/pa Images/profimedia
Osim kose, ono što prvo upada u oči jesu Britančeve impresivne fizičke predispozicije

Sportske stranice na društvenim mrežama nerijetko znaju biti istinski rudnik blaga u kontekstu arhivskih materijala; fotografija, videozapisa i ostalog sadržaja koji svjedoči nekim prošlim i romantičnim vremenima, antologijskim sportskim trenucima, značajnim utakmicama i mečevima. U bespuću društvenih mreža, također, povremeno ispliva i poneki fragment prošlosti u vidu rijetkih fotografija iz djetinjstva ili mladosti današnjih sportskih zvijezda, a upravo se to dogodilo u četvrtak u slučaju Tysona Furyja.

Facebook stranica "Boxing History", naime, objavila je fotografiju nastalu kada je Fury imao 17 godina, a snimljenu u boksačkom klubu Jimmyja Egana u Wythenshaweu - mjestu na kojem je WBC-ov prvak teške divizije napravio neke od svojih prvih boksačkih koraka. Kako je Gypsy King izgledao kao 17-godišnjak, možete pogledati u nastavku.

"Od prve minute kada je Tyson ušao u teretanu, znao sam. Pogledao sam ga na vreći i rekao: ‘Evo budućeg svjetskog prvaka u teškoj kategoriji! Tata, ima nešto u vezi tog klinca!‘ Imao je 14 godina i 195 centimetara, mislio sam da ima 17 ili 18 godina!", rekao je Steve Egan, sin Jimmyja Egana, za Talk Sport, prisjetivši se dana kada je Fury prvi put zakoračio u njihovu dvoranu. Slično su, barem kada govorimo o tjelesnim gabaritima, reagirali i mnogi fanovi nakon što su vidjeli Furyjevu fotografiju iz mladih dana na Facebooku, samo što na njoj već ima 17 godina - a izgleda kao da ima gotovo dvostruko toliko.

"Veliki dečko", "Ogroman je", "Izgledao je kao da ima 35 godina", "Već je tada izgledao kao da ima 30 godina", "Izgleda kao potpuno druga osoba", "Bio je fit", "Tada je bio simpatičniji", samo su neki od komentara iznenađenih fanova.

Linker
18. travanj 2024 19:53