K1 i Boks

Poznati teškaš prozvao Francisa Ngannoua: ‘Rado bih ušao s njim u ring i poslao ga u boksačku mirovinu!‘

Francis Ngannou

 JAMES MANNING/PA IMAGES/PROFIMEDIA James Manning/pa Images/profimedia
Derek Chisora jedan je od boksača koji bi rado s ‘Predatorom‘ odmjerili snage među konopcima

Francis Ngannou u posljednjih je šest mjeseci odradio svoja prva dva profesionalna boksačka meča - i to protiv Tysona Furyja i Anthonyja Joshue - te na svoje bankovne račune pospremio pravo bogatstvo. Unatoč činjenici da je iz obje borbe izašao poražen, 37-godišnji Kamerunac ne planira prekinuti svoju boksačku karijeru, a s obzirom na njegovu marketabilnost, mnogi teškaši rado bi s njim ušli u ring. Jedan od njih je i Derek Chisora, koji je u svom posljednjem javnom nastupu istaknuo kako želi boksati s "Predatorom" i dokazati mu da ne pripada među konopce.

"Fanovi boksa i slobodne borbe su podijeljeni, a ja ću im pokazati svima. Rado bih ušao u ring s Ngannouom i poslao ga u boksačku mirovinu. Čuli smo sve izgovore, poput toga da je prerano došao u arenu i slično, evo, neka se bori sa mnom, može se pojaviti kad god želi, a rezultat će ponovno biti isti", odlučan je bio 40-godišnji Britanac u razgovoru za Crypto Casino.

Iako je ušao u četrdesetu godinu, a iza njega su brojni "ratovi" u kojima je, prvenstveno zahvaljujući svom beskompromisnom boksačkom stilu, primio popriličnu tjelesnu štetu, popularni "Del Boy" još uvijek ne planira objesiti rukavice o klin. Osim Ngannoua, na radaru ima još imena s kojima bi u skorijoj budućnosti volio odmjeriti snage.

"Borbe se događaju u pravo vrijeme. Joe Joyce, Jarrell Miller, Dillian Whyte, ako se koja od tih borbi dogodi, bit će to u pravo vrijeme. Vidjet ćemo. Volim se boriti i vidjet ćete me u ringu ove godine, i fizički i psihički se odlično osjećam. Sto posto ćete me ponovno vidjeti u ringu, trenutno razgovaram s promotorima. Želim se boriti sa svima i dati britanskoj publici ono što želi, želim fanovima pružiti neke poslastice od borbi", zaključio je Chisora.

Linker
22. travanj 2024 12:23