K1 i Boks

Preživio stravičnu nesreću, a sad ga čeka tužba - Errol Spence Jr. poslao poruku: 'Ja sam neuništiv!'

Errol Spence Jr.
 screenshot/PBC of FOX/Bein Sports
Nakon teške prometne nesreće koju je doživio u noći s 9. na 10. listopada, Errol Spence Jr. otpušten je iz bolnice. Ipak, kako je dokazano da je vozio pod utjecajem alkohola, čeka ga tužba.

Gotovo nevjerojatno zvučao je podatak kako je svjetski boksački prvak velter kategorije, Errol Spence Jr., prošao bez ikakvih lomova ili težih ozljeda nakon prometne nesreće koju je doživio prošlog tjedna. On je pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad svojim Ferrarijem, nakon čega je izletio s ceste, a vozilo se nekoliko puta okrenulo u zraku. Spence je tijekom nesreće ispao iz vozila, a prve prognoze do kojih su došli mediji nisu bile dobre. Ipak, ubrzo su se pojavile službene vijesti koje su otkrile kako 29-godišnjak nije doživio niti jedan lom.

Jučer se Spence po prvi put obratio svojim fanovima. Riječ je o Instastory objavi u kojoj se nalazila samo jedna vrlo značajna poruka:

"Nisam doživio niti jedan lom. Ja sam neuništiv!", napisao je Spence.

Nedugo nakon toga boksač je otpušten iz bolnice na kućnu njegu i to tako da je uspio izbjeći medije. Zapravo, ta vijest saznala se od policije, koja je u svom službenom priopćenju otkrila još jednu vijest. Naime, Spence će morati kazneno odgovarati.

"Gospodin Spence pušten je iz bolnice i morat će odgovarati na optužbe za vožnju pod utjecajem alkohola. Što se tiče brzine vožnje, tu nećemo poduzimati nikakve mjere. Bila je to nesreća u kojoj je sudjelovao jedan automobil, bez ikakvih dodatnih kriminalnih radnji", policija grada Dallasa izjavila je za ESPN.

Sve u svemu, Errol Spence Jr. imao je veliku sreću. Ne samo da je prošao već većih ozljeda nego njegova boksačka karijera nije ugrožena niti na jedan način. On će uzeti neko vrijeme za odmor, nakon čega bi se trebao vratiti u dvoranu. Sve to zvuči uistinu nevjerojatno, posebno kad se još jednom pogleda kako je izgledala nesreća koja mu se dogodila.

Linker
27. travanj 2024 00:43