K1 i Boks

Propali pregovori oko Canelovog meča u Japanu

Canelo Alvarez
 David Leah / Mexsport / AFP
Pregovori oko meča Canela Alvareza i Ryota Murate, koji se bio planiran za održavanje u Japanu, su završeni bez da su strane došle do konkretnih dogovora.

Iako je za očekivati kako će Canelo Alvarez teško napustiti Meksiko ili SAD kad je u pitanju nastup u svibnju (Cinco de Mayo), priča oko japanskog meča protiv bivšeg zlatnog olimpijca, Ryote Murate, se itekako zakotrljala. Canelovi predstavnici otišli su na pregovore, no na kraju do dogovora nije došlo.

Kako javlja ESPN, pregovori su prekinuti bez uspjeha u dolasku do ikakvog dogovora. Pravi razlog nije naveden, no za pretpostaviti je kako se radi o financijama. Naravno, potrebno je puno više od normalne cifre da bi se Canela u svibnju izvuklo iz njemu poznatih lokacija, prije svega iz Las Vegasa. Čini se kako će svoj idući nastup u "Sin Cityju" i odraditi. Radi se o 2. svibnju, a kao protivnici mu najbolje kotiraju dva borca super srednje kategorije. To su Billy Joe Saunders i Callum Smith. Očekuje se kako će se njegovi predstavnici uskoro baciti na taj posao.

Meksikanac je posljednji put nastupio u studenom, kad je protiv Sergeja Kovaleva upisao svoju 53. pobjedu u profesionalnoj karijeri.

Linker
14. travanj 2024 12:36