K1 i Boks

Rezultati najnapetije FS ankete dosad! Pogledajte kako ste prognozirali meč Joshue i Ruiza

 Screenshot (YouTube)
Anthony Joshua vratio je izgubljene titule i u centru ringa Diraja Arena ponosno pozirao s WBA (Super), IBF, WBO i IBO pojasevima koje mu je na nekih pola godine 'pričuvao' Andy Ruiz Jr.

Repriza velikog boksačkog revanša privukla je ogroman interes javnosti, a pobjednika su na kraju odlučili suci jednoglasnom odlukom koja je uvjerljivo otišla na stranu novog/starog prvaka (118-110, 118-110 i 119-109).

Joshua je i uoči ovog susreta s čvrstim meksičko-američkim teškašem bio favorit u očima kladionica. Doduše, daleko od onakvog kakav je bio pred okršaj u Madison Square Gardenu, ali bio je favorit.

No za razliku od kladionica, puno je izjednačenija slika bila u očima boksačkih stručnjaka, ali i boksačke javnosti koja je bila dosta podijeljena u prognozi bitke u saudijskoj pustinji.

Takvi su upravo bili i čitatelji Fight Sitea koji su u našoj najizjednačenijoj anketi dosad za nijansu bili naklonjeniji Joshui.

Ukupno je u anketi sudjelovalo 3600 glasača, 51 posto vas pogodilo je konačni ishod meča u Diraji, dok je 49 posto vjerovalo u novi trijumf Andyja Ruiza.

Na koju je stranu otišao vaš glas?

Fight Site

Linker
18. travanj 2024 04:07