K1 i Boks

Ružan poraz NBA zvijezde, YouTuber ga brutalno nokautirao

Jake Paul i Nate Robinson
 screenshot/YouTube
Jake Paul nokautirao je Natea Robinsona u drugoj rundi njihovog boksačkog meča

Boksački izlet bivše NBA zvijezde Nate Robinsona ispao je vrlo ružan za samog sportaša i sve njegove fanove. Iako je trostruki pobjednik NBA All star natjecanja u zakucavanjima tvrdio kako se u boksu pronašao te kako vjeruje da može u ringu prezentirati kvalitetu, to se pokazalo potpuno netočnim. Zapravo, jedini opis meča u kojem je nastupio je taj da ga je Jake Paul, YouTuber s tek nešto dužim boksačkih stažem od njega, naprosto demolirao.

Od prve sekunde meča Robinson je napadao. Bez uvježbanih kombinacija, izuzetno neplanskog rada nogu i zapravo bez pravog plana. Tako je to izgledalo, ali činjenica je da je napao i pokazao želju potući se. Nastavio je tako srljati, bez da je pogodio gotovo ijedan dobar udarac, a izlaskom iz druge minute završio je na podu nakon primanja udarca iz kontre. Dočekao je kraj runde, a ulaskom u drugu nije se ništa promijenilo. Robinson gotovo da se zatrčavao u Paula, koji je većinu napada uspješno eskivirao, da bi na izlasku iz prve minute pronašao novi udarac iz kontre. Nate je bio još jednom na podu, ali se nakon brojanja ustao i nastavio meč.

Nije mu to bila pametna odluka. Samo par sekundi nakon nastavka meč, YouTuber ga je dočekao na desni kroše i bivši NBA košarkaš završio je licem na podu, bez svijesti. Izuzetno gadan nokaut kakav se rijetko može vidjeti i u boksu na visokoj razini.

Pitanje je hoće li Nate nakon ovakvog iskustva još koji put ući u ring ili će ostati rekreativac. Jake Paul, s druge strane, već ima poveću listu potencijalnih protivnika. A svako od imena koje je prozvao bi privuklo veliku pažnju. Njega inače na YouTubea prati 20 milijuna fanova, a snimka meča koju je objavio pogledana je već preko dva milijuna puta.

Linker
07. svibanj 2024 16:44