K1 i Boks

Shields žestoko odgovorila Habazin: 'Dovuci svoje lažljivo dupe 10. siječnja!'

Shields vs. Habazin
 screenshot
Ivana Habazin nije trebala dugo čekati na odgovor njezine suđene ili nesuđene protivnice (to ćemo tek saznati) Claresse Shields nakon što je Amerikanku optužila da izbjegava međusobni meč.

Hrvatska boksačica u priopćenju koje je odaslano medijima tvrdi da "Shields već treći put traži izlaz iz ove borbe".

"16. studenog ove godine Claressa je napravila 'live' video na Instagramu gdje tvrdi da sam ju nazvala 'nasilnicom'. U istom videu poručuje da će me prebiti i polomiti mi lice. Zvuči hrabro kad to dolazi od Claresse koja zajedno sa svojim promotorom (Salita Promotions) traži bilo kakav način da izbjegne meč sa mnom. Shvaćam da njeno poznavanje čitanja nije najbolje tako da joj opraštam što je rekla da sam ju nazvala 'nasilnicom' iako to nije istina", stajalo je među ostalim u priopćenju.

Shields je očito pročitala tu izjavu Habazin te je odlučila žestoko odgovoriti našoj boksačici i na Twitteru i na Instagramu.

Na Twitteru je ismijala njezine tvrdnje da pokušava izbjeći meč.

"Ona je rekla da ja pokušava izbjeći meč s njom (smijeh), a onda je rekla da ja znam za njezinu životnu priču prema kojoj je trenirala u dvorani bez grijanja. Prije svega Rocky nisam to znala, a tvoja životna priča je ništa naspram prave borbe koju sam ja proživjela. Ja sam uspjela iz pravog horora!", stoji u poruci višestruke svjetske prvakinje i dvostruke olimpijske pobjednice.

Na Instagramu je podijelila svoj Twitter status te je dodala prijeteći:

"IVANA, dovuci svoje lažljivo dupe 10. siječnja. BIT ĆU TAMO!"

Borba najbolje hrvatske boksačice i Amerikanke koja je već osvojila dva naslova svjetske prvakinje pobjednici će donijeti titulu u supervelter kategoriji. Ivana (20-3) će u ovom dvoboju loviti 21. profesionalnu pobjedu, a Shield (9-0) ulazak u povijest. S obzirom na to da je već osvajala pojaseve u srednjoj i supersrednjoj kategoriji, Claressa bi, ako svlada Habazin, u samo 10 profesionalnih nastupa iza sebe imala osvojene titule u tri različite kategorije. To bi bilo brže od bilo koga u povijesti boksa. Naravno, ako se borba uopće održi što je i dalje neizvjesno.

Linker
09. svibanj 2024 11:32