K1 i Boks

Službeno je potvrđen Plazibatov protivnik za Gloryjevu priredbu u Hrvatskoj! ‘Bit će nokautiran pred 15 tisuća Hrvata‘

Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Glory Championship)
Fenomenalan izbor protivnika za veliki povratnički meč pred domaćom publikom za Antonija Plazibata

Nedavno je Glory podijelio veliku vijest, odnosno, da se vraćaju u Hrvatsku velikim eventom nakon jako dugo vremena. Naravno, glavna zvijezda bit će naš Antonio Plazibat, a dugo se šuškalo tko bi mogao biti njegov protivnik u povratničkom meču nakon teške ozljede koju je doživio u svom posljednjem nastupu.

Višestruki prijelom ruke doživio je Plazibat u meču protiv Osara, a to ga je na više od godinu dana udaljilo od ringa. Svoj veliki povratak Plazibat će imati pred domaćom publikom, odnosno u zagrebačkoj Areni 21. rujna (deveti mjesec). Što se tiče protivnika, vjerujemo da nitko neće ostati razočaran!

Naime, Plazibatov protivnik na Gloryjevoj priredbi u Zagrebu bit će prvorangirani teškaš – Levi Rigters!

Povodom potvrde ovog meča, oglasio se i sam Plazibat:

‘‘Levi je samo tijelo na putu. Bit će nokautiran ispred 15 tisuća Hrvata koji će navijati za mene. Kupite kartu ili PPV, samo gledajte ovu borbu jer ovo ne želite propustiti. Bit će ovo najveća večer kickboksa na Balkanu!‘‘, rekao je Antonio.

Javio se i Rigters:

‘‘Ovo je borba između dvojice najboljih u teškoj kategoriji. Jedva čekam doći i natjecati se u predivnoj Hrvatskoj ali, nažalost po fanove, ja ću biti taj čija će se ruka podignuti. Ovo će biti nezaboravna večer u Zagrebu, nemojte ju propustiti!‘‘, rekao je Levi.

Levi Righters nikako nije bezopasan protivnik, tako da je ovo velika prilika za Plazibata. Napravio je Levi probleme Ricu Verhoevenu u finalu teškaškog turnira nešto ranije ove godine, no, ipak nije uspio pobijediti prvaka. Nakon turnira se borio još jednom i upisao jednu pobjedu, a nadamo se da će Plaza prekinuti Rigtersov pohod.

Linker
18. lipanj 2024 10:07