K1 i Boks

Šok u boksačkom svijetu! Trener Terencea Crawforda uhićen u zračnoj luci, evo što je pokušao unijeti u avion

Brian McIntyre

 BRADLEY KANARIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Bradley Kanaris/getty Images/profimedia
Osim s apsolutnim prvakom velter divizije, McIntyre radi i s Chrisom Eubankom Jr.-om

Brian McIntyre, trener Terencea Crawforda i Chrisa Eubanka Jr.-a, uhićen je u zračnoj luci Manchester nakon što su sigurnosni službenici u njegovom kovčegu pronašli - pištolj.

"BoMac" je namjeravao iz Manchestera odletjeti za Atlantu nakon što je prošle subote bio u kutu Chrisa Eubanka Jr.-a tijekom njegove borbe protiv Liama Smitha, koju je pobijedio tehničkim nokautom u desetoj rundi. Tijekom sigurnosne provjere ustanovljeno je kako ugledni boksački trener iz Omahe u svojoj prtljazi nosi napunjen pištolj, a protiv 54-godišnjeg Amerikanca potom je dignuta kaznena prijava zbog posjedovanja vatrenog oružja i streljiva bez dozvole, te se trenutno nalazi u pritvoru gdje će biti zadržan najmanje do 9. listopada.

"U nedjelju, 3. rujna 2023., oko 10.45, djelatnici zračne luke Manchester dojavili su mogući pronalazak vatrenog oružja u predanoj prtljazi. Nakon prvog pregleda od strane zaštitara, uključili su se i policijski službenici, te je oružje zaplijenjeno. Naknadno je zbog posjedovanja vatrenog oružja uhićen 54-godišnjak te je priveden na daljnje ispitivanje. Brian McIntyre iz Sjedinjenih Američkih Država optužen je za posjedovanje vatrenog oružja i posjedovanje streljiva za vatreno oružje bez dozvole. McIntyre je jutros došao na prekršajni sud u Stockportu gdje mu je određen pritvor. U ponedjeljak, 9. listopada 2023., trebao bi se pojaviti na sudu u Manchesteru", stoji u priopćenu manchesterske policije.

Sky Sports piše kako je uzbuna podignuta nakon što je tijekom skeniranja prtljage uočeno oružje, zajedno sa spremnikom i streljivom u njemu. Naoružani policijski službenici potom su stigli na terminal 2 zračne luke u Manchesteru i boksačkog trenera.

McIntyre je, kao što je uvodno spomenuto, trener Terencea Crawforda, apsolutnog prvaka u velter kategoriji, odnosno Chrisa Eubanka Jr.-a, bivšeg privremenog prvaka u srednjoj diviziji po WBA-u. Iz Eubankovog tima za Sky Sports News rekli su kako u ovoj fazi postupka ne mogu komentirati "BoMacovo" uhićenje.

Linker
27. travanj 2024 20:31