K1 i Boks

Svjetska prvakinja prozvala Eddieja Hearna: ‘Sramota je što ovo pišem, ali ne može mi naći meč, nisam sretna‘

Eddie Hearn

 JOHN MARFLEET/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA John Marfleet/Shutterstock Editorial/Profimedia
Istaknula je da se nada promjenama na bolje u predstojećih 12 mjeseci

Nina Hughes je WBA prvakinja u bantam kategoriji, a nakon što je postala profesionalka u dobi od 39 godina, nije gubila vrijeme da se popne do vrha divizije.

Pobijedila je Jamie Mitchell (8-0-2) u svojoj petoj borbi za osvajanje WBA krune kada su se njih dvije susrele u Dubaiju u studenom 2022. godine.

Otkako je postala prvakinja, Hughes se borila samo jednom, protiv Katie Healy (6-0) na Sunny Edwards priredbi u Londonu u lipnju, a sada je na društvenim mrežama obavijestila obožavatelje da njezina neaktivnost nije njezina krivnja.

"Da odgovorim svima koji mi šalju poruke i pitanja o novostima o borbama, da budem iskrena, nisam sigurna zašto još nemam ugovoren meč i vjerujte mi da mi nije drago što sam neaktivna, definitivno nikoga ne izbjegavam ili odbijam bilo kakve borbe", kazala je i nadodala da se nada promjenama na bolje u predstojećih 12 mjeseci.

"Nadam se da je 2024. dobra godina i da ćete me ponovno vidjeti u ringu, a do tada ću naporno raditi u dvorani i čekati na priliku", zaključila je.

Linker
17. svibanj 2024 04:56