K1 i Boks

Tyson Fury najavio MMA meč do kraja 2019.: 'Niti 5 Conora i 10 Floydova ne bi bilo dovoljno...'

 Screenshot YouTube
Tyson Fury uživa u ulozi svjetske boksačke super zvijezde. Nedavno je prihvatio angažman u pro-hrvačkoj promociji WWE-ju, a sada planira i debi u MMA meču.

"Da li bih se hto okušati u MMA-ju? Sigurno da bih. Možda odradim MMA meč prije Božića, a ne budem previše zaposlen", izjavio je "Gipsy King" u intervjuu za Givemesport.

U istom razgovoru je upitan i bi li potencijalni protivnik mogao biti UFC-ov "superstar" Conor McGregor? Fury smatra da to ne bi bilo fer prema fizički puno manjem McGregoru.

"Bih li stupio u Octagon s Conorom McGregorom? Jeste li vi ludi? Činjenica jest da je McGregor visok 175 centimetra, a ja sam 2 metra i 6 centimentra. Mislim da to ne bi bilo pošteno", nasmijao se Britanac te je dodao:

"Da stavite možda pet Conora McGregora i još 10 Floyda Mayweathera ispred mene, to bi možda onda bilo pošteno."

Iako se čini da se linerani svjetski boksački prvak šalio kada je govorio o McGregoru, dojam je da je puno ozbiljniji kada je u pitanju možebitna MMA "gaža"...

"Mislim da ih mogu udariti prije nego što oni mogu udariti mene. S tim malim rukavicama, a posebno jer oni nemaju nikakvu obranu, bilo bi vrlo brzo gotovo."

Furyja 31. listopada čeka meč u WWE-ju protiv Brauna Stwomana na Crown Jewelu za koji će navodno zaraditi ogroman novac. Vjerojatno bi i gaža u UFC-u jednog dana bila prilično unosna.

"Imao sam ponudu Dane Whitea prije mnogo godina da se borim protiv Caina Velasqueza. Mislim da je to bilo 2012. ili 2013. godine, ali ponuda nije bila dovoljno visoka pa nisam htio", objašnjava Fury i zaključuje:

"Zaista bih htio odraditi ove godine MMA meč. Ne u UFC-u, ali u MMA-ju. Samo sada trebam naći žrtvu."

Linker
20. travanj 2024 11:21