K1 i Boks

Tyson najavio nokaut: 'To je ono na što ja osobno uvijek ciljam'

Mike Tyson
 screenshot/YouTube
Mike Tyson nikako ne otpisuje mogućnost nokauta u ekshibicijskom meču protiv Roya Jonesa Jr.

Iako je nedugo nakon najave meča također najavljeno kako ne bi u istom trebalo biti jakih udaraca te da će sudac imati pravo zaustaviti akciju već kod prvog krvarenja, Mike Tyson je novinaru TMZ-a izjavio kako priliku za nokaut neće propustiti ako se ista pojavi.

"Osjećam se prekrasno i ako se pojavi prilika za nokaut, ja sam je uvijek spreman iskoristiti", rekao je raspoloženi Iron Mike reporteru koji ga je dočekao ispred njegovog ranča.

Za meč koji će se 12. rujna održati na osam rundi poznata je i cifra koji će Amerikanci morati isplatiti, a to je 50 dolara. No, nisu svi zadovoljni ovim ugovaranjem. Jedan od njih je legendarni George Foreman, koji je izrazio zabrinutost za njihovo zdravlje.

"George nije bio zabrinut za sebe kad se on vraćao. Tako da ne treba biti zabrinut za nas. No, drago mi je da mu je stalo do našeg zdravlja", odgovorio je Tyson boksaču koji je takođe navlačio rukavice u šestom desetljeću i to u puno ozbiljnijim okolnostima nego što je ekshibicija.

Dodao je još Mike nešto o tome koliko mu znače oni drugi komentari, tj. poruke podrške mnogih poznatih osoba koji su najavili podržati priredbu kupnjom prijenosa, kad već neće moći biti prisutni na licu mjesta.

"Fokusiran sam na ovu misiju i drago mi je vidjeti pozitivne rezultate. Veselim se ovim ekshibicijama i ljudima kojima mogu pomoći", rekao je još Mike, time samo još jednom potvrdivši kako će svu zaradu od ovog meča, ali i još pokojeg koje namjerava odraditi, priložiti u humanitarne svrhe.

Linker
24. travanj 2024 17:23