K1 i Boks

Udovica legendarnog Haglera demantirala glasine o njegovoj smrti: ‘Nije vrijeme za ovakve gluposti‘

Marvelous Marvin Hagler
 VALERY HACHE, AFP
‘Jedina sam bila uz njega do posljednje minute i samo ja znam kako su se stvari odvijale‘

Udovica nedavno preminulog Marvelousa Marvina Haglera demantirala je glasine prema kojima je bivši svjetski boksački prvak preminuo zbog reakcije na cjepivo protiv koronavirusa.

"Bila sam jedina osoba koja je bila uz njega do posljednje minute i samo ja znam kako su se stvari odvijale. Čak ni njegova obitelj ne zna sve detalje i stoga NE prihvaćam čitati glupi komentar bez da znam što se zapravo dogodilo. Cjepivo sigurno nije uzrokovalo njegovu smrt. Moja beba je otišla u miru sa svojim uobičajenim osmijehom i sada nije vrijeme da pričate ovakve gluposti", napisala je Kay G. Hagler na službenoj Facebook fan stranici svog pokojnog muža.

image
Marvelous Marvin Hagler sa suprugom Kay Guarrera
TOBIAS SCHWARZ, AFP

Kay je u nastavku svoje objave objasnila i kako je Marvin mrzio sprovode i da stoga nikakvog sprovoda ili crkvenog obreda neće biti.

"On želi da ga pamtite po sretnom osmijehu, ali ja bih bila sretna i da mu svatko od vas zapali svijeću. Međutim, učinit ću nešto posebno jer je to bila njegova želja. U pravo vrijeme ću vas obavijestiti o čemu se točno radi, potrebno mi je nešto vremena", nadodala je Kay u svojoj objavi.

Spomenimo i da su glasine o smrti zbog cjepiva eksplodirale kada je javnost naišla na jednu objavu legendarnog Thomasa Hearnsa koji je uoči Haglerove smrti na svom Instagramu napisao da se Marvin "bori s posljedicama cjepiva". Naravno, iako nekoć veliki Haglerov sportski rival nije iznosio dodatne detalje, mnogi su zaključili da se radi o aktualnom cjepivu protiv koronavirusa.

Hearnsova objava više nije vidljiva na Instagramu, ali se zato pojavila jedna nova u kojoj se ispričao Kay i ostatku Haglerove obitelji.

Na službenoj stranici jednog od najboljih boraca u povijesti srednje kategorije, onoj pokojnog Marvelousa Marvina Haglera, stoji da je boksačka ikona preminula prirodnom smrću u blizini svog doma u New Hampshireu.

Linker
20. travanj 2024 22:03