K1 i Boks

Vaso Bakočević opleo po Tysonu Furyju: ‘Je li me netko zaj**ava? Ovo je sprdnja, majke mi‘

Vaso Bakočević

 Instagram (vaso Bakočević)
Usporedio je ovu situaciju s onom kad se Diego Sanchez borio proitv Gilberta Melendeza

Vijest da je otkazan meč između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka nije svima najbolje sjela. Fury je zadobio posjekotinu na sparingu zbog koje je otkazana borba, a mnogi tvrde da mu je to bio svojevrsni izlaz i da izbjegava svog protivnika.

Sasula se prava paljba po "Kralju Cigana", a jedan od onih koji su također iskritizirali Britanca jest Vaso Bakočević. Naime, on je usporedio ovu situaciju s jednom prijašnjom borbom, ali prvo je opleo po WBC teškaškom prvaku:

"Je li me netko zaj**ava? Sprdnja, majke mi", kazao je, a onda i pokazao na koju je borbu mislio:

image

Instagram story Vase Bakočevića

SCREENSHOT

"Ovo je posjekotina zbog koje bi se mogao otkazati i prekinuti meč. Inače, Diego (Sanchez) je odradio dvije runde ovakav i kasnije je izgubio na bodove". Upozoravamo, iduća fotografija sadrži detalje koji nisu za svačiji želudac.

image

Instagram story Vase Bakočevića

SCREENSHOT

Radi se o meču Sancheza i Gilberta Melendeza na UFC-u 166. Potonji je slavio odlukom sudaca, a meč je dobio nagradu za najbolju borbu večeri. Naravno, ovo je bilo prije 11 godina te je teško za povjerovati da bi mu danas dopustili da se samo tako vrati u meč i bori, ali ipak je pokazao da je pravi ratnik. Za razliku od Furyja, ako pitate "Psihopatu"...

Linker
21. travanj 2024 08:50