K1 i Boks

(VIDEO) Andy Ruiz: ‘Fury će pobijediti Joshuu, a u travnju ćete svi vidjeti moju dramatičnu promjenu!‘

Andy Ruiz Jr.
 TIMOTHY A. CLARY, AFP
Bivši svjetski prvak osvrnuo se na aktualnu boksačku temu, ali i progovorio o svojim planovima

Bivši svjetski teškaški prvak Andy Ruiz Jr. otvoreno je rekao da u potencijalnom meču Tysona Furyja i Anthonyja Joshue prednost daje aktualnom WBC-ovom prvaku.

"Mislim da će to biti zanimljiva borba. S Joshuom sam se borio, ali s Furyjem nisam. Ima neobičan stil, ali Tysona vidim kao pobjednika u tom meču. Nisam baš bio impresioniran s Joshuinom izvedbom u posljednjoj borbi (vs. Kubrat Pulev), ali je unatoč tome uspio odraditi svoj posao", prognozirao je Ruiz u razgovoru za YouTube kanal Little Giant Boxing pa dodao:

"Možda ga Fury pobijedi, dosta će toga ovisiti o tome koliko će se čudno kretati, ako bude boksao... Anthony se još nije borio s nekim tko boksa s toliko kretnje. Vidjet ćemo što će se dogoditi."

Ruiza u akciji nismo gledali otkako je u prosincu 2019. u revanšu s Joshuom izgubio šest mjeseci ranije osvojene WBA, IBF, WBO i IBO titule. Od tog se poraza Andy ozbiljno uhvatio posla i najavio da ćemo ga uskoro gledati u jednom drugom izdanju. Naime, Ruiz bi se u ring trebao vratiti ovoga travnja, a kao njegov najizgledniji protivnik spominje se Chris Arreola.

"Kada me vide u travnju, sve će se promijeniti. Svi će vidjeti moju dramatičnu promjenu", poručio je 'Destroyer'.

Linker
25. travanj 2024 19:39