K1 i Boks

(VIDEO) Andy Ruiz krenuo s treningom za revanš protiv Joshue, pogledajte kako izgleda u dvorani

Andy Ruiz Jr. i Terence Crawford
Andy Ruiz Jr. započeo je pripreme za meč protiv Anthonyja Joshue koji će se održati 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji. Pogledajte kako trenutni trostruki svjetski prvak teške kategorije izgleda na treningu.

Trener Manny Robles napokon je u dvorani dobio svog najpoznatijeg pulena, Andyja Ruiza Jr. Njih dvojica odmah su krenuli s napornim radom da bi svjetskog teškaškog prvaka što prije doveli u pravu formu te da bi onda mogli krenuti s detaljima po pitanju revanša protiv Joshue.

"Osjećam se dobro, kamp je u potpunosti aktivan. Moj tim i ja naporno radimo korak po korak da bi bili spremni za 7. prosinca", napisao je Ruiz na Instagramu uz objave četiri snimke.

Ruizu će biti najvažnije ubaciti nešto novo u svoj rad ruku, jer se može pretpostaviti kako će Joshua ovog puta doći spreman na njegovu brzinu, ono što ga je u prvoj meču najviše iznenadilo. Osim toga, Ruiz će vjerojatno morati promijeniti način prilaska na distancu koja mu odgovora, budući da će Joshua sigurno pokušati promijeniti svoj način kretanja. Joshua trenutno djeluje kao boksač koji bi se mogao bolje spremiti za revanš i zbog toga je on ponovno u ulozi favorita.

Ruiz je na vrijeme krenuo ozbiljno raditi i možemo biti uvjereni u to kako će meč dočekati na najvišoj mogućoj razini. On je svjestan kako sad ima puno toga na kocki. Ako izgubi od Joshue, posebno ako izgubi uvjerljivo, vrlo lako će njegova lipanjska pobjeda u javnosti postati samo iskorištavanje Joshuinog lošeg dana.

Linker
19. travanj 2024 13:54