K1 i Boks

(VIDEO) Badr Hari objavio snimku s treninga i otkrio tajnu svoje impresivne fizičke spreme

Badr Hari
 Instagram
Nakon što je proteklih tjedana sve oduševio svojom fizičkom spremom, Badr Hari napokon je objavio snimku udaračkog dijela njegovog treninga i moramo priznati kako po tom kriteriju ne zaostaje. Osim toga, otkrio je što smatra zaslužnim za to kako trenutno izgleda i kako se osjeća.

Hari je već neko vrijeme u žestokom treningu, a tako će sigurno ostati sve do prosinca kad će se napokon ponovno naći u ringu s Ricom Verhoevenom. Na Instagramu je postavio brojne fotografije iz dvorane, ali i one na kojima je u prvi plan stavio svoju impresivnu fizičku spremu. No, kako je nedavno promijenio trenera, odnosno napustio je svoju dugogodišnju dvoranu, nitko nije mogao biti siguran u kakvoj je udaračkoj formi.

Ako ćemo suditi samo po snimci objavljenoj na Instagramu, na tom polju niti malo ne zaostaje za time kako trenutno izgleda. Udarci izgledaju eksplozivno, precizno i snažno. Čini se kako pred revanš protiv Verhoevena ima ogromnu motivaciju te da se napokon u potpunosti posvetio sportu i dokazivanju. Ako je tako, teško je reći da je itko u svijetu kickboxinga opasniji od marokanskog "Bad Boya". Njegovi fanovi bit će sigurno oduševljeni time jer oni već godinama čekaju pravi povratak i priliku da još malo uživaju u nastupima jednog od najvećih nokautera u povijesti.

Tajnu svog impresivnog izgleda odlučio je pripisati svom kondicijskom treneru Hedwigu Pardenu, a to je također otkrio objavom na Instagramu.

"Izgradili smo impresivan plan treninga koji je me doveo do ovog snažnog fizičkog stanja", napisao je Hari uz fotografiju s treninga snage.

Glory Collision event dogodit će se 21. prosinca u Arnhemu, a već ranije je objavljena odlična "teaser" najava koja se nalazi ispod teksta.

Linker
04. travanj 2024 22:28