K1 i Boks

(VIDEO) Fury potvrdio da smo korak bliže konačnom dogovoru: ‘Na stolu su tri ili četiri velike ponude‘

Tyson Fury
 KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
‘Nadam se da ćemo dogovoriti borbu i da ću prebiti onu beskorisnu propalicu‘

Tyson Fury s "velikim se vijestima" javio boksačkoj javnosti i otkrio kako na stolu ima "tri ili četiri velike ponude" za lokaciju na kojoj bi se trebao održati njegov spektakularni okršaj s Anthonyjem Joshuom.

Ništa još nije dogovoreno niti službeno po tom pitanju, ali Furyjevo javljanje ulijeva optimizam pogotovo nakon izjava koje je prije nekoliko dana dao njegov otac John.

"Nema novca! Nitko ne želi platiti toliki novac za borbu bez publike... Samo Saudijci imaju novac, ali ni oni baš nisu odmah skočili kako bi se ovo realiziralo. Zar ne? Reći ću vam i zašto: ovo je potpuno pogrešan trenutak za ovo, vrijeme je pogrešno", izjavio je John za Boxing Social.

No, nadamo se kako je starijem Furyju jednostavno, kao i većini fanova, prisjelo toliko odugovlačenje oko ovog dogovora i da zapravo ovih dana konačno možemo svjedočiti nekakvim pozitivnim i konkretnim potezima.

A da se stvari ipak odvijaju u tom smjeru moglo bi se zaključiti iz novog Tysonovog tweeta preko kojeg je poručio da će ovoga vikenda razmotriti pripremljene ponude.

"Stigle su neke velike vijesti. Tri ili četiri velike ponude su na stolu. Tu je interes iz Saudijske Arabije, Katara, Uzbekistana, Rusije, Amerike, Engleske - na stolu su neke velike, velike ponude. Pregledat ću ih tijekom nedjelje i nadam se da ćemo dogovoriti veliku borbu te da ću prebiti onu beskorisnu propalicu", poručio je Fury.

Linker
21. travanj 2024 12:54