K1 i Boks

(VIDEO) Joshua i Dubois odradili posljednje sučeljavanje! Hearn: ‘Ovo je prvi put da AJ žudi za pobjedom!‘

Anthony Joshua i Daniel Dubois

 Screenshot/@mmamania Twitter
Anthony Joshua i Daniel Dubois obavili sada su službeno obavili sve svoje medijske obveze prije subotnjeg meča

Anthony Joshua i Daniel Dubois odradili su svoje posljednje sučeljavanje na završnoj konferenciji za novinare održanoj dva dana prije njihove borbe za IBF titulu u teškoj kategoriji koja će se održati u subotu navečer (21. rujna) na poznatom Wembley stadionu u Londonu, u Engleskoj. Borba će biti prenošena uživo putem DAZN platforme uz ‘‘pay-per-view‘‘ plaćanje.

Joshua (28-3, 25 KO) ulazi u ovaj meč nakon vrlo uvjerljive pobjede nokautom nad bivšim UFC prvakom u teškoj kategoriji, Francisom Ngannouom, ranije ove godine u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji. Spektakularan nokaut nad Kameruncem mu je četvrta uzastopna pobjeda.

S druge strane, Dubois (21-2, 20 KO) cilja na svoju treću uzastopnu pobjedu nakon što je doktorskim prekidom zaustavio našeg Filipa Hrgovića prošlog proljeća, točnije 1. lipnja, također u Rijadu.

Važno je napomenuti da su oba boksača poraženi od ukrajinskog prvaka, Oleksandra Usyka.

‘‘Ovoga puta, Joshua je u ringu s mladim momkom. On je protiv borca s manje iskustva‘‘, rekao je promotor Eddie Hearn za TNT Sports Boxing. ‘‘Ovo je prvi put da sam primijetio kod AJ-a da žudi za pobjedom. Obično je vrlo smiren. Ovoga puta, on kaže: ‘Moram pobijediti ovu borbu‘, i nikada nije pričao o naslovima. Sada mislim da razmišlja o tome koliko je blizu da postane prvak teške kategorije."

Cijelu završnu konferenciju za medije možete pogledati u videu ispod.

Linker
19. rujan 2024 22:45