K1 i Boks

(VIDEO) Kakav nokaut! Slovački dvometraš u Glory debiju protivnika udarcem izbacio iz ringa!

 Screenshot (facebook, Glory)
Glory 77 priredbu otvorila je borba u kojoj je viđen krasan i vrlo poseban nokaut

Sjajnu Glory 77 priredbu održanu u subotu u Rotterdamu otvorili su teškaški debitanti, Martin Pacas i Muhammed Balli. Bila je to ujedno jedina borba uvodnog programa, ali je itekako vrijedila pažnje, budući da su se susrela dva borca koji su u ring ušli s namjerom pokazati kako im je mjesto u trenutno vodećoj svjetskoj kickboxing promociji. Malo je reći kako nisu razočarali.

Nakon dvije zanimljive runde, gdje se činilo da je svakom borcu pripala po jedna, Pacas je u trećoj rundi popravio dojam s kojim je zatvorio ipak malo slabiju drugu dionicu. I to tako da je završio borbu udarcima doslovno poslavši protivnika iz ringa.

29-godišnji slovački dvometraš pogodio je sjajno odmjeren high kick, a onda je serijom udaraca poslao Ballija kroz konopce, tako da je ovaj u "knockdownu" završio izvan granica ringa. Dok mu je sudac brojao, on se pokušao vratiti, no nije bilo uspjeha. Ostao je na podu i meč je bio gotov. Dao je poraženi borac sve od sebe da bi ostao u meču, ali vremena za povratak u ring te ustajanje unutar deset odbrojanih sekundi nije bilo. Slovak je mogao početi slaviti.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
24. travanj 2024 12:13