K1 i Boks

(VIDEO) Mike Tyson idućeg mjeseca protiv velike bijele psine!? Da, dobro ste pročitali!

Mike Tyson
 screenshot/Twitter
Discovery Channel objavio je kako će njihov gost za ovogodišnji 'Shark Week' biti Mike Tyson

Shark Day je tradicionalni program Discovery Channel televizijske postaje, posvećen morskim psima, koji se održava svake godine uz različit program. Vrlo često se organizatori isti pobrinu najaviti tako da malo toga otkriju te time privuku gledatelje i fanove. Ovog puta ciljaju velikim dijelom na one borilačke, budući da je otkriveno kako će glavna zvijezda ovogodišnjeg programa biti Mike Tyson.

54-godišnji "Iron Mike" najavljen je u programu naziva Tyson vs. Jaws, što bi značilo kako se radi o borbi legendarnog boksača protiv velike bijele psine. Ne znamo na koji način to misle odraditi, ali već je otkriveno kako se njihova bitka održava ispod vode te kako će istu najaviti najpoznatiji boksački najavljivač, Michael Buffer. Discovery je s Tysonom snimio i najavu za epizodu koja bi se trebala emitirati 9. kolovoza.

"Uz glasovitog najavljivača Michaela Buffera koji će odraditi taj posao, ova dva teškaša će se susresti ispod vode, gdje će Mike Tyson pokušati nokautirati masivnog morskog psa. Sve u svrhu istraživanja. I bez brige, niti jedan morski pas nije ozlijeđen tijekom snimanja ove epizode", glasi službena izjava iz Discoveryja.

Teško je i približno zaključiti što je Discovery ovim putem smislio, no mnogi će se prisjetiti njihovog sličnog projekta iz 2017. godine. Tadašnji Shark Week obilježila je utrka između Michaela Phelpsa i morskog psa, koja je prvobitno oduševila gledatelje, sve dok se nije saznalo kako je morski pas zapravo bio digitalno ubačen.

Nešto o svemu ovome rekao je i sam Tyson.

"Ovo mogu izjednačiti sa savladavanjem straha od povratka u ring s 54 godine. Iz ovog iskustva sam naučio da mogu izaći na kraj s apsolutno svakim strahom. Dokazao sam da mogu proći svaki izazov koji me sprječava pri ispunjavanju svog punom potencijala i životne misije", rekao je Tyson za The Complex.

Ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati i vidjeti što je to Discovery smislio.

Linker
20. travanj 2024 03:19