K1 i Boks

(VIDEO) Mike Tyson ponovno ‘uništio‘ fokusere i ‘zapalio‘ internet!

Mike Tyson hitting pads

 Screenshot(Instagram, Mike Tyson)
Ovakve forme se ne bi posramili niti duplo mlađi boksači

Mike Tyson nedavno je na svom Instagram profilu još jednom pokazao zašto je i dalje opasan, ali i natuknuo kako se vjerojatno priprema za borbu u skorijoj budućnosti. Legendarni 55-godišnjak, inače bivši prvak svijeta u teškoj kategoriji i jedan od najopakijih boksača koji su ikada kročili u ring i dalje pokazuje zavidnu formu i brzinu što se udaračkih tehnika tiče.

Snimka s opisom "Borba je dobra za dušu" je u samo 17 sati zapalila Instagram s više od milijun pregleda i lavinom pozitivnih komentara. Na nama je samo za nagađati za koga se to "Iron Mike" priprema; je li u pitanju možda poznati YouTuber Jake Paul, ili možda Mike samo pokazuje da redovito održava formu, vjerujemo da ćemo uskoro saznati. Zadnji puta su takve snimke u kojima udara fokusere služile kao svojevrsna promocija za dugo iščekivanu ekshibicijsku borbu protiv Roya Jonesa Jr.

Tyson je u ovom kratkom videu podsjetio na svoje najbolje dane i zagolicao maštu brojnih fanova. Svakako je pohvalno za vidjeti da netko u njegovim godinama i dalje ima eksplozivnost, agilnost i brzinu kao da je i dalje u svom "primeu". Ako Jake Paul ovo gleda zasigurno mu više neće pasti na pamet prozivati legendu na meč, no kako stvari danas stoje malo batina se isplati primiti za višemilijunski novčani iznos. Protiv Jake Paula Tyson bi imao prednost u težini i iskustvu, ali vjerujemo kako bi gotovo duplo mlađi Paul ipak tu imao i svoje šanse. Godine bi odigrale bitnu ulogu, ali iskustvo je ipak veće oružje.

Video pogledajte u nastavku članka.

Linker
14. travanj 2024 19:04