K1 i Boks

(VIDEO) Moćan i na parketu: Pogledajte kako jedan od najboljih boksača današnjice briljira na košarkaškoj utakmici!

Terence Crawford

 Screenshot/Twitter
Terence Crawford dominantnom je izvedom zaradio priznanje za MVP-a susreta

Ponajbolji boksač današnjice i donedavni apsolutni prvak velter kategorije, Terence Crawford, nije samo doktor plemenite vještine, već se izvrsno snalazi na košarkaškom parketu. Svoje impresivne košarkaške vještine 36-godišnji je Amerikanac imao prilike demonstrirati na humanitarnoj utakmici koja se u nedjelju održala na koledžu Santa Monica (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države).

Susret je organiziran u korist zaklade Life Driven, neprofitne organizacije posvećene potpori adolescentima s dijagnozom malignih bolesti i njihovim obiteljima, a glavna zvijezda na parketu bio je upravo Crawford. Popularni "Bud" je, igrao na poziciji "playmakera", te dirigirao igrom svoje Watson 2023 momčadi i oduševljavao publiku driblinzima, prodorima, asistencijama, polaganjima i tricama, zbog čega je na koncu dobio i MVP priznanje. Dio Crawfordovog košarkaškog repertoara, odnosno izvedbe koju je za vikend isporučio u fakultetskoj dvorani možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Osim publike koja je uživo mogla gledati Crawfordovo košarkaško umijeće, oduševljeni su bili i fanovi na društvenim mrežama.

"Spreman je za NBA", "Svestrani sportaš", "Multitalent", "Ovaj čovjek može što hoće", "Legenda", "Kakva dominacija", samo su neki od komentara.

Linker
28. travanj 2024 16:24