K1 i Boks

(VIDEO) Najjači čovjek na svijetu pokazao kako izgleda njegov trening te prvi sparinzi za boksački meč

Hafthor Björnsson
 screenshot/YouTube
Hafthor 'The Mountain' Björnsson ozbiljno se priprema za svoj boksački meč protiv Eddieja Halla

Najpoznatiji svjetski strongman, Hafthor Björnsson, mnogima poznati kao 'The Mountain", prema liku koji je odigrao u Igri prijestolja, trebao bi iduće godine odraditi boksački meč protiv drugog poznatog strongmana, Eddieja "The Beast" Halla. Meč će se održati u rujnu iduće godine, a taj je datum određen da bi se obojici dalo dovoljno vremena za pravu pripremu. Odnosno, ovi snažni momci žele da njihov boksački meč donese i kvalitetu izvedbe.

Björnsson je inače čovjek poznat po svojoj nevjerojatnoj prehrani, ali i fanatičnom treningu. Ovaj 31-godišnjak visok je 206 centimetara i težak oko 200 kilograma, a trenutno drži najveću konstantnu u povijesti "World's Strongest Man" natjecanja, budući da je svake godine od 2012. do danas uzeo plasman među najboljih tri, što nikome nikad nije uspjelo. Na najviši tron popeo se 2018. godine.

On je inače vrlo aktivan na svom YouTube kanalu, gdje nerijetko otkriva detalje o svom stilu života. Kanal je vrlo popularan, budući da ima čak 472 tisuće pretplatnika koji redovno prate njegove objave. Posljednja je posvećena aktualnom treningu koji je uključivao i sparing s njegovim novim boksačkim trenerom. Još uvijek to izgleda vrlo sirovo i sporo, no moramo uzeti u obzir kako je Hafthor zapravo početnik i da do meča ima dovoljno vremena napredovati.

Uostalom, uvjerite se sami. Pogledajte kako izgleda njegov dan u dvorani, a na samom kraju video i kraću snimku sparinga.

Linker
13. travanj 2024 18:03