K1 i Boks

(VIDEO) Nate Diaz i Jake Paul odradili su sučeljavanje, pogledajte kaos koji je nastao neposredno nakon toga

Nate Diaz i Jake Paul

 SCREENSHOT (TWITTER, MMA JUNKIE)
Borba se održava u subotu u Dallasu

Prije njihove borbe u subotu, Jake Paul i Nate Diaz odradili su promotivne obveze te su prisustvovali press konferenciji, a nakon toga su odradili sučeljavanje.

Diaz i Paul držali su se na distanci, a Paulova savjetnica Nakisa Bidarian i bivši Bellatorov "matchmaker" Rich Chou držali su borce podalje. Obojici su se pridružili njihovi timovi. Diaz je u jednom trenutku skrenuo pozornost s Paula da bi se približio Bidarianu. Njih dvojica su razmijenili riječi i borci su otišli u različitim smjerovima.

Dok su se dvije strane borile za mjesto na pozornici nakon izlaska, čovjek koji je izgledao kao zaštitar iz Paulove ekipe gurnuo je ovu masu ljudi više puta, što je na kraju rezultiralo udarcima s obje strane. Naposljetku, stvari su se ohladile dok su ekipe nestajale s pozornice.

“Nije važno. Što god se dogodi, dogodi se. Obično može proći bolje ili gore. Sve je dobro i sve će biti dobro", kazao je Diaz.

Čini se da je zaštitar u središtu svađe isti čovjek koji je bio uključen u prethodnu svađu s Diazom iza pozornice na događaju Paul protiv Andersona Silve u listopadu. Podsjetimo, borba se održava ove subote, a mjesto radnje je American Airlines Center, dom NBA momčadi Dallas Mavericksa.

Linker
27. travanj 2024 06:43