K1 i Boks

(VIDEO) Nema više skrivanja! Pogledajte otvorene treninge Joshue, Ruiza, Hrgovića, Moline...

 Screenshot (YouTube)
Četiri dana ostala su do velikog borilačkog spektakla u Saudijskoj Arabiji, a utorak je unaprijed bio rezerviran za otvorene treninge boksačkih zvijezda.

Andy Ruiz Jr. i Anthony Joshua već su ovih dana u Rijadu imali priliku porazgovarati s predstavnicima medija na službenoj zabavi koja je organizirana povodom njihovog dolaska na mjesto velikog revanša, a danas su novinari i fanovi mogli uživo pogledati u kakvoj su formi na dugoiščekivane okršaje stigli sudionici ove priredbe.

Osim Joshue i Ruiza koji će se u subotu u Diriyah Areni boriti za WBA (Super), IBF, WBO i IBO titule, danas su svoje poteze i vještine okupljenima prezentirali i preostali borci.

Naravno, bio je tu i Filip Hrgović koji je nakon priprema u Miamiju sjeo u avion i stigao u Saudijsku Arabiju gdje će imati najveći meč svoje dosadašnje karijere. 'El Animala', podsjetimo, na priredbi naziva 'Clash on the Dunes' čeka bivši dvostruki izazivač za svjetsku titulu Eric Molina koji je također prisustvovao otvorenom treningu.

*Hrgović starta na otprilike 50. minuti videa, Molina je na 2:03:00, Joshua na 2:30:00, a aktualni prvak Ruiz na 2:52:00.

Linker
19. travanj 2024 07:24