K1 i Boks

(VIDEO) Pacquiao i Thurman identični u gram, sve spremno za spektakl

Pacquiao vs. Thurman
Manny Pacquiao i Keith Thurman na službenom vaganju za njihov današnji meč bili su teški po 66.5 kilograma. Obojica su se prezentirali u sjajnoj formi i sve je spremno za spektakularni meč u MGM Grand Areni koji ljubitelji "slatke znanosti" s nestrpljenjem iščekuju.

Nije bilo nikakvih problema u zadovoljavanju potrebnih kilograma za ovu dvojicu sjajnih boksača, koji u veliki meč ulaze s različitim ambicijama. 30-godišnji Keith Thurman namjerava ostati neporažen, a uz to na listu savladanih protivnika staviti jednog od najvećih boksača u povijesti. Deset godina stariji Pacquiao želi pokazati kako još uvijek može nastupati na najvišoj razini te potvrditi kako govori istinu kad kaže da se osjeća najbolje u karijeri.

"Došlo je moje vrijeme i namjeravam dalje ostati prvak. Manny Pacquaio nema ništa što je potrebno za savladati me", rekao je Thurman pred punom dvorana fanova, koji su većinom bili na strani Filipinca. Nakon toga se istima obratio i on.

"Sutra ćete gledati dobar meč. Želim nešto dokazati i jako sam fokusiran kroz cijeli trening kamp. Mislim kako sam na kraju imao jedan od najboljih kampova u karijeri i ne sjećam se kad sam bio u ovako dobroj kondiciji", rekao je Pacquiao.

Meč se emitira putem PBC on FOX programa, a za američku publiku ponuđen je kao PPV. Bit će tako zanimljivo popratiti i to koliko je Manny Pacquiao istima i dalje zanimljiv te koliki je zvjezdani potencijal "One Time" Thurmana. Kako je bilo na vaganju, pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
25. travanj 2024 14:16