K1 i Boks

(VIDEO) Pacquiao i Thurman za medije najavili meč i po prvi put se sučelili

Manny Pacquiao vs. Keith Thurman
Manny Pacquiao i Keith Thurman pristigli su u Las Vegas te su odradili konferenciju za medije prije svog subotnjeg meča, nakon koje su se i prvi put ovog tjedna sučelili.

Kako se bliži subotnja noć i veliki meč, tako je sve više interesa za to što će Manny Pacquaio i Keith Thurman reći prije nego što uđu u ring. Sinoć su zapravo dobili posljednju priliku, budući da je još samo vaganje preostalo do meča u MGM Grand dvorani u Las Vegasu. Tamo je Thurman bio puno pričljiviji borac pa je tako rekao nešto o dosadašnjem iskustvu u vezi s ovim velikim boksačkim događajem.

"Sve do sada bilo je nevjerojatno iskustvo, a sad jedva čekam meč i trenutak kad će moja ruka biti u zraku. Ovo sve je samo dodatni razvoj moje karijere neporaženog prvaka. Borim se protiv legende u prekrasnoj dvorani, ovo je prekrasan trenutak u boksačkoj povijesti i divno je biti dio njega", rekao je raspoloženi Thurman, na što se voditeljica okrenula Pacquiaou. Jedna od žestokih Thurmanovih izjava bila je kako će razapeti Pacquiaoa, za što se pretpostavlja kako je njemu kao kršćaninu zasmetalo.

"Nemam ništa osobno protiv njega, no naš posao je dokazivati se kao borci. Zbog toga sam izuzetno motiviran za ovaj meč. Moram odgovoriti na pitanje svim fanovima koji sumnjamo kako s 40 godina i dalje mogu biti dobar", rekao je Filipinac, koji je većinu press konferencije bio nasmiješen i pokušavao je izbjeći ikakve međusobne konflikte.

Prošli su boksači još nekoliko tema, no posebno je zanimljivo bilo kad je Thurman upitan o tome ima li uistinu nešto protiv Pacquiaoa ili su njegove izjave samo dio mentalnih igrica kojima pokušava stvoriti neku prednost prije meča.

"Odgovor je jednostavan, ja sam borac! Manny Pacquiao je velik boksač, on je legenda, napravio je toliko velikih stvari u boksu. Većina boksača koji postignu pola toga što je on postigao imaju velike karijere. No, ja nisam tu da ga grlim ili tapšam po leđima. Mene ovo stavlja u borbeni mod. Na meni je da mu pokažem kako neće moći napraviti ništa tim svojim T-rex rukama, a na njemu je da dokaže suprotno", rekao je neporaženi svjetski prvak poznat pod nadimkom "One Time".

Boksači su se na kraju sučelili i to po pretposljednji put prije nego što će se naći u ringu. Onaj posljednji put dogodit će se nakon sutrašnjeg službenog vaganja.

Linker
19. travanj 2024 01:45