K1 i Boks

VIDEO Pogledajte brutalne nokaute Freirea i Lime koji su obilježili Bellatorovu sjajnu priredbu

Bellator 221 obilježile su dvije izuzetno bitne borbe, a njih su obilježili nokauti. Jedan je bio sjajan, dok će se oko drugog neko vrijeme “lomiti koplja”. Pogledajte ih!

Borba Michaela Chandlera i Patricia Freirea dugo se čekala. Antagonizam između ta dva borca traje već godinama i fanovi su napokon dočekali borbu u kojoj će se vidjeti tko je bolji. Kao takav se pokazao Freire, nokautom nakon samo minutu, no puno toga kod tog nokauta nije bilo onako kako bi fanovi htjeli.

Freira je savladao Chandlera udarcem koji je očito sjeo točno na potiljak, a onda je dodao još jedan takav. Ti udarci nisu bili namjerni, budući da su došli u žaru borbe te prema svemu tome nisu niti ilegalni. Svakako je namjeran bio udarac u potiljak koji je Freire uputio već nakon što je borba bila gotova i to je ono što je razljutilo fanove. Isti zbog toga traže instantni revanš, a neki i poništavanje borbe, no ovo drugo se vjerojatno neće dogoditi.

Ništa upitno nije ostalo kod pobjede Douglasa Lime nad Michaelom Pageom. Brazilac je sve otvorio fenomenalnim low kickom, a onda je na njega vezao aperkat koji je istog trenutka “ugasio” Britanca. Pageu je to bio prvi poraz u karijeri, a Limi je izvedba osigurala mjesto u finalu turnira.

Linker
25. travanj 2024 09:48