K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte kako je Zhang u posljednjem nastupu u prvoj rundi nokautirao protivnika

Zhilei Zhang vs. Scott Alexander

 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Alexander je uskočio kao zamjena za Hrgovića

Večerašnji Hrgovićev protivnik Zhang Zhilei je vrlo opasan boksač. Ovaj neporaženi Kinez u svojoj bogatoj karijeri je slavio 24 puta, od čega čak 19 puta nokautom. U svom posljednjem nastupu se borio protiv Scotta Alexandera kojeg je nokautirao već u prvoj rundi.

Zhang je odmah u borbu ušao jako, ne dopuštajući Alexanderu da uputi niti jedan ozbiljan udarac. Radio je kratko Zhang direktima samo kako bi namjestio Scotta na taj svoj ‘smrtonosni‘ udarac.

Većinu je vremena Alexander proveo na konopcima u kutu gdje je primao Zhangove lagane udarce. Pokušao bi ponekim neartikuliranim krošeom ugroziti Kineza, no ništa mu nije polazilo za rukom.

Nekih minutu prije kraja prve runde, Zhang baca desni direkt kojim ‘gasi‘ Alexandera, a sudac je odmah prekinuo borbu jer ovaj nije bio sposoban nastaviti. Poznato je da je Zhang odličan udarač i da ima ogromnu snagu kojom može svakoga nokautirati.

Trebat će se Filip toga paziti večeras, no vjerujemo kako će prednost u dužini odlično iskoristiti i neutralizirati Zhanga. Već smo napomenuli kako je ovo Hrgoviću najteži i do sada najvažniji meč u profesionalnoj karijeri do kojeg je uspio doći nakon teškog razdoblja pronalaska protivnika.

Dok čekamo večerašnji meč, valjalo bi pogledati i što će Zhang sa sobom donijeti ‘na stol‘. Video posljednjeg Zhangovog meča pogledajte ovdje:

Linker
28. travanj 2024 08:25