K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte otvoreni trening Tysona Furyja i Francisa Ngannoua uoči njihovog subotnjeg meča, udarci sijevaju

Tyson Fury

 SCREENSHOT/YOUTUBE/MMA JUNKIE
Snimke možete pogledati na dnu članka

Dva dana dijele nas od velike boksačke priredbe koju će predvoditi Tyson Fury i Francis Ngannou. Radi se o profesionalnom boksačkom meču dvojice teškaša, ali Furyjeva svjetska titula neće biti ulog ovog meča.

Upravo zbog toga, ovaj meč djeluje kao egzibicija, a dodamo li da Francis Ngannou iza sebe nema niti jedan, jedini profesionalni boksački meč, teško je davati ozbiljan predznak ovoj borbi. Naravno, "Predator" ubojit je udarač i jednim udarcem može nokautirati gotovo bilo koga na svijetu. Uspije li nekim čudom pogoditi i Furyja takvim udarcem, mogli bismo svjedočiti iznenađenju. Sve ostalo na strani je Britanca.

Ostatak "fight carda" nudi ponešto zanimljivih boksačkih mečeva. Carlos Takam boksat će protiv Martina Bakolea, dok Josepha Parkera čeka obračun sa Simonom Keanom. Vrlo interesantan bit će i obračun između Fabija Wardleyja i Davida Adeleyeja. Nažalost, Agron Smakići neće boksati protiv Arslanbeka Makhmudova kako je bilo najavljeno. Umjesto Smakićija uskočio je Junior Anthony Wright.

Jučer je održan i otvoreni trening uoči ovog "eventa" te su prisutni mogli svjedočiti razornim udarcima dvjema glavnim zvijezdama ove priredbe. Udarci su naravno bili razorni, a da se i sami uvjerite kako je bilo, ostavljamo vam snimke na dnu članka.

Linker
27. travanj 2024 05:02