K1 i Boks

(VIDEO) Prva najava za Lomachenka i Campbella otkriva nam o koliko velikom meču je riječ

Lomachenko vs. Campbell
Matchroom Boxing i Top Rank uspjeli su ući u svoj najveći zajednički posao do sada. Dogovoren je meč između Vasyla Lomachenka i Lukea Campbella, kojeg će ugostiti londonska O2 Arena, a zajedno s objavom stigla je i prva službena najava.

Eddie Hearn dugo je vremena htio organizirati meč Vasyla Lomachenka i napokon je u tome uspio. Sreća mu je bila što u svom rosteru boraca ima boksača koji bi mogao biti prava prijetnja za po mnogima najboljeg boksača svijeta u ovom trenutku. Luke Campbell pet je centimetara viši od svog ukrajinskog vršnjaka, ali prava prednost je u rasponu ruku koji je 14 centimetara veći nego kod Ukrajinca. Osim toga, Campbell je kao zlatni olimpijac velika britanska zvijezda i netko tko će uz Lomachenka svakako dobro prodati ovaj meč.

Sve su to znali iz Matchrooma i Top Ranka kad su zajedno krenuli u organizaciju ovog spektakla koji će se održati 31. kolovoza. On je prije nekog vremena dogovoren, no čekalo se sve do subotnje priredbe Dilliana Whytea da bi se meč službeno najavilo i krenulo s promocijom. Odmah je odrađena konferencija za medije i sučeljavanja na dva različita mjesta, a u javnost je puštena i prva službena video najava.

Pogledajte ju i uvjerite se koliko velik meč nas čeka posljednjeg dana kolovoza, mjeseca prepunog spektakularnih borilačkih događanja.

Linker
20. travanj 2024 16:24