K1 i Boks

(VIDEO) Teškaški turnir koji ćemo zasigurno pamtiti: Prisjetite se najboljih trenutaka Gloryjevog Grand Prixa

Levi Rigters i Rico Verhoeven

 SCREENSHOT/YOUTUBE (GLORY)
Video kompilaciju najboljih trenutaka ovog turnira pogledajte na dnu teksta

Ljubitelji kickboxinga prošlog su vikenda zasigurno došli na svoje. Imali smo priliku gledati Gloryjev Grand Prix u teškoj kategoriji, a iako nije bilo Antonija Plazibata koji bi unio dodatnu dozu zanimljivosti, svatko tko je gledao zasigurno će reći da je uživao.

Na kraju je titulu prvaka turnira odnio kralj kickboxinga, Rico Verhoeven, ali u finalu je bio na korak od poraza. Borio se sa sunarodnjakom Levijem Rigtersom koji ga je u jednom trenutku poslao u nokdaun sjajnim "spinning backfistom". Verhoeven se ipak uspio oporaviti te je slavio prekidom.

Dvojac koji je također oduševio u svojim nastupima jesu Bahram Rajabzadeh i Nabil Khachab. Iako su ih u polufinalima izbacili upravo Verhoeven i Rigters, tijekom turnira pokazali su da su uistinu kvalitetni te su beskompromisnim stilom svaki trenutak svojih mečeva učinili zanimljivim.

Da ne pričamo mi previše, smatramo da će kadrovi i sekvence s ove priredbe dovoljno reći sami za sebe. Video kompilaciju najboljih trenutaka ovog turnira pogledajte na dnu teksta.

Linker
20. travanj 2024 08:14