K1 i Boks

Vrlo vatreno na sučeljavanju Joshue i Duboisa: ‘Želiš da ti razbijem ovu stolicu u facu?‘

Anthony Joshua i Daniel Dubois

 Jordan Pettitt/PA Images/Profimedia
Poznati promotor, Eddie Hearn, prepričao je ovu situaciju u kojoj je osiguranje moralo intervenirati kako bi razdvojili borce

Anthony Joshua zaprijetio je da će "razbiti stolicu" o glavu Daniela Duboisa tijekom napetog sučeljavanja koje je prijetilo da će prerasti u tučnjavu.

Britanski teškaši će se sukobiti 21. rujna na Wembley Stadionu s IBF-ovom svjetskom titulom na kocki.

Njihov okršaj službeno je najavljen u srijedu poslijepodne, ali prije nego što je konferencija za novinare započela, oba borca su sudjelovala u fotografiranju i raznim televizijskim promotivnim segmentima ispred poznatog Wembleyjevog luka.

Raspoloženje se zaoštrilo, a Joshuin promotor Eddie Hearn objasnio je i prepričao kako je između dva diva umalo došla do fizičkog obračuna u hodnicima nacionalnog stadiona.

"Bilo je to na kraju sučeljavanja licem u lice. Netko je rekao ‘21. rujna i ne prije toga‘ ", rekao je Hearn u intervjuu za The Stomping Ground.

"Daniel je rekao ‘ako želiš sada, mogu ja i sada‘. AJ je onda odgovorio ‘Želiš li da ti razbijem ovu stolicu u facu?‘ Rekao je, ‘Nikad me više ne omalovažavaj tako‘. A onda su ih razdvojili, nije bilo nikakvih bačenih udaraca.‘‘

Iako su obojica uglavnom inače pristojni i puni poštovanja, prvo sučeljavanje licem u lice brzo je zaiskrilo.

Dvojac sada ulazi u pripremni kamp za borbu koja je na vrhu programa odlične priredbe složene zahvaljujući Riyadh Seasonu, Matchroomu, Queensberryju i Goldstaru.

Linker
29. lipanj 2024 01:05