K1 i Boks

‘Želim gledati borbu Parkera i Duboisa. Nakon toga hoću meč s onim koji pobijedi‘

 AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Aa/abaca/abaca Press/profimedia
Želi se vratiti na pobjedničke staze sa stilom, to je sigurno

Dva dana prije Božića, Joe Joyce sjedio je kod kuće i gledao svoje suparnike u teškoj kategoriji kako se bore na "Danu obračuna" u Rijadu. U nekim drugim okolnostima zasigurno bi i on igrao važnu ulogu na tom događaju, ali s obzirom na to da je prošle godine pretrpio dva teška poraza od Zhileija Zhanga, to nije bilo moguće.

Kako piše BoxingScene, kazao je par riječi o nekim teškašima i otkrio da želi borbu s njima u jednom scenariju.

“Sretan sam zbog Josepha Parkera,. Boksao je jako dobro i bila je to dobra borba, Volio bih vidjeti njega protiv Daniela Duboisa i onda ću se boriti protiv pobjednika. Dubois mi je definitivno pokazao - pokazao svima - da su bili u krivu kad su ga propitkivali", rekao je.

Joyce je pametan čovjek i zna da prije nego što razmišlja o rušenju teškaške scene koja se tako brzo uspostavila u Saudijskoj Arabiji, mora dokazati da još uvijek ima kvalitete koje su ga učinile takvom prijetnjom.

Nije sramota izgubiti od vrhunskog boksača kao što je Zhang, ali Joyce je pokazao neke zabrinjavajuće znakove u njihovoj drugoj borbi. Prvi put u svojoj karijeri činio se nesigurnim. Otkrio je da postoji plan za njegov povratak u akciju.

"Trenutno ne mogu reći, ali postoji nekoliko imena koje želim. Bit će lijepo vratiti se u ring, ostvariti pobjedu i početi gledati prema ozbiljnim borbama", zaključio je.

Linker
23. travanj 2024 06:24