K1 i Boks

Žestok sukob Joshue i bivšeg Cro Copovog protivnika: ‘On bi te poslao u grob, a ja ću te poslati u bolnicu!‘

Anthony Joshua

 Screenshot/Twitter (DAZN)
Stari znanci ‘AJ‘ i Miller verbalno su se sukobili na medijskoj konferenciji u Londonu

U srijedu je u Londonu održana medijska konferencija povodom velike boksačke priredbe koja će se 23. prosinca održati u saudijskom Rijadu. Prisustvovali su svi borci koji će boksati na spektakularnom "eventu", a posebnu je pozornost izazvao verbalni sukob koji se dogodio između Anthonyja Joshue i Jarrella Millera.

"Svi pouzdano znamo da AJ ne želi borbu s Deontayem. Koliko god mi se Deontay ne sviđa znam da bi ovog strpao u grob. Olakšat ću ti - ili se bori protiv Wildera i odi u grob ili se bori sa mnom i odi u bolnicu. Odaberi svoj otrov", rekao je Miller tijekom presice, a Joshua mu je upadao u riječ i uzvraćao:

"Začepi, je**te, ne počinji sa mnom, Znaš da ću doći i ošamariti te. Vidim da si doveo i svoju mamu ovamo, treba joj platiti stanarinu. Pazi što pričaš ili ću te ošamariti".

Podsjetimo, Joshua i Miller imaju zajedničku povijest još otkad su se 2019. trebali boriti u Madison Square Gardenu, no Miller je pao na doping testu, a na njegovo je mjesto uskočio Andy Ruiz Jr te, na koncu, šokirao boksački svijet. Joshua će na predstojećoj priredbi u Rijadu boksati s Ottom Wallinom, dok će Miller, koji je u kikboksačkom ringu dva puta izgubio od našeg Mirka Filipovića, ukrstiti rukavice s Danielom Duboisom.

Linker
26. travanj 2024 18:30