K1 i Boks

Zhang opleo po Furyju: ‘On samo laje... Ne kažem da je scenirao posjekotinu, ali s njim se nikad ne zna‘

Zhilei Zhang

 LI YING/XINHUA NEWS/PROFIMEDIA Li Ying/Xinhua News/Profimedia
‘Moje mišljenje je da se svašta može dogoditi na sparingu pa tako i posjekotina‘

Zhilei Zhang je govorio o Tysonu Furyju i tvrdio da on samo laje i laje. Zhang se priprema za svoju sljedeću borbu koja je 8. ožujka na "undercardu" Joshua-Ngannou u Saudijskoj Arabiji. Radit će meč protiv Josepha Parkera koji dolazi nakon velike pobjede nad Deontayem Wilderom u prosincu.

Prošla godina bila je plodna i za "Big Banga" koji je dva puta uspio zaustaviti dotad nepobjedivog Britanca Joea Joycea. Te dvije uzastopne pobjede katapultirale su ga na ljestvici.

Od tada je govorio o svojoj želji da se bori protiv velikih imena, uključujući Furyja, koji će se boriti protiv Oleksandra Usyka za ujedinjenje teškaških pojaseva 18. svibnja.

U razgovoru za IFL TV dao je svoju prosudbu o WBC prvaku i posjekotini zbog koje je i odgodio meč s Usykom.

"Moje mišljenje je da se svašta može dogoditi na sparingu i kada se pripremate za borbu možete dobiti posjekotinu. Kada je u pitanju Tyson Fury, on samo laje i priča gluposti. Ne kažem da je scenirao posjekotinu, ali s njim se nikad ne zna".

Borba u nekom trenutku između Zhanga i Furyja je jedna od onih koje bi mnogi obožavatelji boksa voljeli vidjeti, a hoće li se to uistinu i dogoditi, saznat ćemo nakon već spomenutih mečeva.

Linker
26. travanj 2024 23:46