K1 i Boks

Zhilei Zhang želi revanš protiv preporođenog Josepha Parkera: ‘Znam da se ne on ne boji nikoga, pravi je ratnik‘

Zhilei Zhang

 Screenshot (youtube, Boxingnation)
Kinez i Novozelanđanin imaju klauzulu o revanšu u njihovim ugovorima

Zhilei Zhang potvrdio je da je klauzula o revanšu za borbu s Josephom Parkerom još uvijek aktivna te da planira iskoristiti tu mogućnost.

Ranije 2024. godine, Zhang i Parker borili su se u Saudijskoj Arabiji, gdje je Novozelanđanin Parker pobijedio, unatoč tome što ga je Zhang dvaput oborio tijekom meča. Ipak, Zhang, koji sada ima 41 godinu, oporavio se od tog poraza impresivnom pobjedom protiv Deontaya Wildera, ostvarivši snažan nokaut. Sada se osvrće na priliku za osvetu protiv Parkera.

Kineski teškaš ne vjeruje da 32-godišnji Parker strahuje od ponovnog susreta s njim, čak i nakon što je dvaput bio srušen, te se nada da bi revanš mogao biti sljedeći na rasporedu.

"Joseph Parker je pravi ratnik i ne mislim da se boji ikoga" izjavio je Zhang za "Razed". "Definitivno je osjetio moju snagu, ali ne vjerujem da se boji mene ili bilo koga drugoga."

Zhang je dodao: "On je ratnik, a mi imamo klauzulu o revanšu, pa se nadam da će se ona ostvariti sljedeće. Vjerujem da još uvijek imamo pravo na pregovore za revanš u ovom slučaju, i to je ono što želim."

Linker
03. rujan 2024 11:19