VREMENA PONESTAJE, POŽURITE...

Kakav će to šou biti! Navijači već razgrabili velik dio ulaznica za spektakl u Areni!

Točno nas 15 dana dijeli do velikog KSW-ovog spektakla u Areni Zagreb. Poljska MMA promocija, a ujedno i europski lider, 9. studenog stiže prvi put u Hrvatsku sa sjajnim popisom borbi predvođenim Erkom Junom i Mariuszom Pudzianowskim. Ukoliko još uvijek niste kupili ulaznicu za Arenu požurite jer bi mogli ostati bez nje!
KSW 51
 Ulaznice na Eventim.hr

Prema onome što se može vidjeti na stranicama Eventima, online servisa koji prodaje ulaznice za KSW 51, velik dio njih je već prodan. Ona najbolja mjesta su već odavno razgrabljena pa smo odlučili provjeriti s ljudima iz poljske Konfrontacije kakvo je stvarno stanje.

"Prodaja ulaznica ide ekstremno dobro. Čitav donji prsten tribina je gotovo u potpunosti rasprodan, a uskoro ćemo u prodaju pustiti još neke ulaznice na gornjem dijelu tribina. KSW je vrlo zadovoljan kako se za sada prodaju karte i očekujemo da će u posljednja dva tjedna nastati prava navala na preostale ulaznice", rečeno nam je iz poljske promocije.

S obzirom da Arena Zagreb ima oko 15 200 sjedećih mjesta, ali i da dio njih zaklanja KSW-ova pozornica, kao i da se moraju uračunati ona mjesta na samom parteru, teško je procijeniti koliki će točno biti kapacitet za ovaj borilački spektakl u Zagrebu. No, on će zasigurno debelo premašivati 15 tisuća.

Cijene karata se kreću već od 50 kuna za gornje tribine, pa do 930 kuna za parter uz samo borilište. Cijene za doljnje tribine se kreću od 100 do 350 kuna. U ponudi su i razni VIP paketi koji uključuju i dodatne pogodnosti za posjetitelje KSW-ovog spektakla u Areni. Ulaznice potražite ONLINE na web stranicama Eventima na ovom LINK-u ili u fizičkim poslovnicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 22:30