PRAVAC - UFC

KSW objavom na Instagramu otkrio kako njihova najveća zvijezda nakon subote odlazi

KSW-ov dvostruki prvak, Mateusz Gamrot, nakon subotnjeg nastupa napustit će poljsku promociju
Mateusz Gamrot
 screenshot/YouTube (KSW)

Već je neko vrijeme poznato kako trenutno najbolji KSW-ov borac, Mateusz Gamrot, želi oprobati svoje vještine u UFC-u. Najveća svjetska MMA promocija je zainteresirana angažirati "Gamera", no problem je bio njegov aktivni ugovor s KSW-om. Gamrot se čak prošle godine umirovio, u nadi da bi mogao doći do raskida ugovora, no niti to mu nije pomoglo. Isti je na kraju ipak morao odraditi do kraja i to će ove subote na KSW 54 priredbi učiniti.

Gamrot tako ovog vikenda predvodi KSW 54 priredbu borbom protiv Mariana Ziolkowskog, u kojoj će braniti titulu KSW prvaka lake kategorije. Da će to biti njegov posljednji nastup u promociji, KSW je sad otkrio putem objave na Instagramu, u kojoj su otkrili kako je to posljednji ples njihovog prvaka perolake i lake kategorije te ujedno posljednja prilika za pogledati ga u njihovom borilištu.

Sjajni 29-godišnji Poljak u dosadašnjoj je karijeri na impresivnih 16 pobjeda, bez ijednog poraza, a veliku većinu borbi odradio je u KSW-u, gdje je savladao većinu najvećih prijetnji u lakoj i perolakoj kategoriji. Ostao mu je tek jedan, Salhadine Parnasse, no to se ipak neće dogoditi. Već je naveliko poznato kako Gamrot nakon ove borbe odlazi pokušati jednako uspješan biti i u UFC-u.

KSW 54 održat će se u subotu od 20 sati, a na programu ćemo moći pratiti i Karla Caputa. Hrvatski borac iz dubravačkog Gladijatora borit će se protiv Macieja Kaziecka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:51