POPUNJAVA SE POPIS BORBI U ZAGREBU

KSW otkrio Erslanovog protivnika: 'Najveća hrvatska protiv najveće španjolske -93kg nade!'

Neporaženi hrvatski MMA borac Ivan Erslan na KSW-ovom spektaklu u Areni Zagreb 9. studenog će se sučeliti sa Španjolcem Darwinom Rodriguezom. KSW je meč najavio kao obračun najveće hrvatske i najveće španjolske nade u poluteškoj kategoriji, a otkrili su ga na svom službenom Instagramu u petak.
Ivan Erslan na KSW-u u Zagrebu
 Instagram

Još je jako malo nepoznanica ostalo kada govorimo o popisu borbi zagrebačke KSW-ove priredbe. U petak je otkriven protivnik Ivana Erslana iz Zagrebačkog American Top Teama, koji će također nastupiti u Areni 9. studenog. 27-godišnji hrvatski borac će se sučeliti sa Španjolcem Darwinom Rodriguezom, kojem će ovo biti debi za KSW baš kao i Erslanu. 26-godišnji španjolski MMA borac u profesionalnoj karijeri ima 9 pobjeda i 4 poraza, a do sada je nastpao u manjim europskim promocijama gdje je konkurenciju uglavnom pobjeđivao nokautima. Sjajnu formu Rodriguez potvrđuje s čest pobjeda u nizu, od čega je posljednju ostvario u rujnu ove godine protiv Christophea Picauta.

Erslan ima 7-0-1, a u zadnjem meču je svladao Rogera Carrolla na FFC 37 priredbi u Las Vegasu. Bilo je to u mjesecu svibnju. U međuvremenu se oporavljao od ozljede i zato nije nastupao. Trenutačno pomaže bivšem UFC prvaku Andreiju Arlovskom u centrali ATT-a na Floridi u pripremama za njegov idući meč. I sam se kroz sparinge s "Pitbullom" sprema za spektakl u Areni.

KSW 51 Fight Card

Main Event

Heavyweight - Mariusz Pudzianowski (12-7) vs. Erko Jun (3-0)

Co-Main Event

161lb Catchweight - Borys Mankowski (19-8-1) vs. Vaso Bakočević (39-18-1)

Inaugural Bantamweight Title - Antun Račić (23-8-1) vs. Damian Stasiak (11-6)

Featherweight - Filip Pejić (14-2-2) vs. Krzysztof Klaczek (12-6)

Middleweight - Aleksandar Ilić (12-2) vs. Cezary Kesik (9-0)

Light Heavyweight - Ivan Erslan (7-0) vs. Darwin Rodriguez (9-4)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 04:56