JE LI OZBILJAN ILI NE?

Masvidal iz nekog razloga najavio prelazak u WWE nakon meča s Diazom

Popularni UFC-ov borac velter kategorije i top "contender", Jorge Masvidal, kojeg vrlo brzo očekuje veliki meč protiv Natea Diaza na UFC-u 244, ponovno šokira javnost. Nije jasno je li se šalio ili je bio ozbiljan kada je u posljednjem intervjuu izjavio da planira prelazak u WWE nakon što pobijedi Diaza u New Yorku.
Jorge Masvidal
 Screenshot

U razgovoru s pro-hrvačem Booker T-jem, Masvidal je najavio pobjedu protiv Diaza i uzimanje "BMF" pojasa koji će UFC izraditi posebno za taj meč, a navodno bi ga trebala predati holivudska i pro-hrvačka ikona Dwayne "The Rock" Johnson. Očito su taj "kečerski" element glavnog meča UFC-a 244 i skretanje njegove promocije u tom pravcu motivirali Masvidala da najavi odlazak u WWE.

"Želim da mi kažeš tko je najveći jeb** majke tamo u WWE-ju, a to je sljedeće za mene nakon ove borbe", poručio je Masvidal Booker T-ju te je dodao:

"Ako bog da i ako mi se ruka digne u zrak 2. studenog, ako mi bog omogući da dođem do ove pobjede, želim doći u WWE i izazvati najvećeg jeb** majke tamo u WWE-ju. Znam da i tamo ima opakih jeb** majke..."

Ovo sigurno nije nešto što njegovi poslodavci, a posebno Dana White, žele čuti uoči velikog meča za koji se vjeruje da bi mogao biti najunosniji za elitnu MMA promociju u 2019. Masvidal bi u toj situaciji doslovno izigrao svog poslodavca te bi s novoizrađenim pojasem i čitavim "hypeom" iza sebe otišao u drugi sport i drugu organizaciju. Ako se to zaista dogodi, "Gamebred" bi slijedio put Ronde Rousey ili sada Caina Velasqueza, koji su odlučili MMA karijeru zamijeniti onom u pro-hrvanju. Ipak, prije nego što dođemo do nekih zaključaka, treba ustvrditi je li Masvidal uopće ozbiljan ili nije. A zatim i što će sve UFC učiniti da do toga dođe...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 22:29