NASTUPAJU ĆURKOVIĆ, VUKOVIĆ...

Nemojte zakasniti i ovaj put, puštene u prodaju ulaznice za FNC 2

Već 14. prosinca hrvatska borilačka promocija Fight Nation Championship (FNC) će održati svoju drugu priredbu. Prvu smo pratili prije nekoliko tjedana i označila je početak vrlo bitnog serijala evenata u produkciji American Top Teama iz Zagreba, koji bi trebao pomoći mladim hrvatskim borcima u etabliranju i skupljanju prijeko potrebnog iskustva.
FNC 2
 Instagram

Druga priredba ima "kodni naziv" "Edge of Tomorrow", a ponovno ćemo gledati dobro poznata imena iz ATT-a. U prvom planu je naš velteraš Luka Ćurković, koji se upravo na FNC-u 1 vratio nakon duže pauze. Tu je i naša potentna borkinja Adriana Vuković. I za nju je prvi FNC bio izuzetno bitan jer je na njemu odradila svoj profesionalni debi. Također će nastupiti i Đani Barbir, koji je također prikazan na službenom vizualu.

Ako želite uživo vidjeti priredbu, obavezno požurite kupiti kartu jer će baš kao i prvi put vjerojatno jako brzo biti rasprodane. Naime, FNC se održava u American Top Teamu u Zagrebu te je kapacitet ograničen na nešto više od 600 mjesta. Organizatori su ulaznice u prodaju pustili od danas, odnosno od srijede 13. studenog. Cijena je 100 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:12