Ostalo

Artem Lobov: Ne razumijem kako itko može navijati za Malignaggija!

Artem Lobov uvjeren je kako će u subotnjem meču protiv Paulieja Malignaggija publiku imati na svojoj strani. Jednostavno smatra kako je njegov protivnik tip osobe kakvu je jednostavno nemoguće respektirati.

Tek nešto više od jednog dana preostalo je do velikog bare knuckle meča u kojem će se obračunati Artem Lobov i Paulie Malignaggi. Dvorana u Tampi je rasprodana i sve je spremno za spektakl kojeg navedena dvojica predvode. Na jučerašnjoj konferenciji za medije bilo je zanimljivo, a jedna od izjava Artema Lobova tiče se toga na čijoj bi publika trebala biti strani.

"Nitko ne poštuje tog čovjeka, a i kako ga poštovati? Garantiram vam da njegovi roditelji od kuće ovo sve gledaju i pitaju se gdje su pogriješili. Kako su ga tako loše odgojili, što je problem kod njihovog sina? Vjerojatno i njega samog pitaju jer ne mogu shvatiti koji je njegov problem", stav je Lobova o boksaču s kojim će se sučeliti. "Russian Hammer" smatra kako je Paulie svojim izjavama i ponašanjem otišao predaleko. To je potvrdio u nastavku:

"Postoji nešto što se zove građenje meča i s tim nemam problema. Borit ćemo se i to treba stvoriti neki rivalitet, ipak ulaziš u ring s ciljem da ozlijediš tipa. No, on je prešao sve moguće granice. Svatko tko ima ikakvog respekta prema drugima i tko razumije što to uopće znači, ne može biti na strani tog tipa."

Podsjećamo, Malignaggi je imao nekolika izjava koje su itekao prešle granicu dobrog ukusa, a poznat je i po pljuvanju. Kako po onom prema muralu Conora McGregora, tako i prema samom Lobovu, na prošlog konferenciji za medije koju su organizirali. Lobov će mu u ringu imati priliku sve to naplatiti.

Linker
24. travanj 2024 09:10